Opgelet: momenteel kan u via de website enkel producten reserveren, maar niet online betalen. Lees meer
Opgelet: Momenteel bouwen we aan onze nieuwe apotheek en kan u ons tijdelijk 100 m verder op de baan terugvinden in een containerapotheek op de parking van feestzaal Jones (turnhoutsebaan 439)
Thuislevering via postpakket

Thuislevering via postpakket

Bestel en leveringstermijn

  • Alle bestelling voor thuislevering met de post (binnen België), worden na betalingsbevestiging geleverd binnen de 36 uur (uitgezonderd bestellingen tijdens het weekend). Indien de bestelling dringend is en voor 12 uur besteld, mag je ons dit telefonisch 033859146 of via mail bestel@apotheekNaessenscleeren.be laten weten, dan proberen we ervoor te zorgen dat het de volgende dag aankomt.
  • Na 18 uur, tijdens het weekend, op feestdagen en tijdens ons jaarlijks verlof (zie website), worden geen bestellingen verwerkt.
  • bestellingen geplaats tijdens het weekend worden op maandag verwerkt en zullen op dinsdag geleverd worden.
  • Bestellingen vanuit het buitenland worden eerst door ons goedgekeurd voor verzendingen. Normaalgezien verzenden we enkel naar landen binnen de EU. Na bestelling, zal u eerst door ons op de hoogte gebracht worden van de verzendingskosten alvorens de bestelling door u kan bevestigd worden.

Wat zijn de verzendkosten?

  • De verzendkosten binnen België zijn gratis voor een bestelling boven de 50 euro. Voor een bestelling onder de 50 euro rekenen we 4,95 euro aan.
  • De verzendkosten buiten België. Bestellingen vanuit het buitenland worden eerst door ons goedgekeurd voor verzendingen. U wordt aldus eerst op de hoogte gebracht van de nodige verzendingskosten alvorens de bestelling kan doorgaan.

andere vragen

  • Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten leveren? Natuurlijk,  dan dient u enkel bij de derde stap van uw bestelling (leveringswijze) het gewenste leveringsadres in te vullen, indien dit verschillend is van het inlogadres (stap 1).
  • Waar vind ik mijn bestelling wanneer ik niet thuis was op het moment van levering? Indien u niet thuis bent wanneer uw postbode langskomt met uw pakket, krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus. U kan dan kiezen om het pakket op te halen of u kan bellen om gratis een tweede presentatie te vragen van uw pakket wanneer u wel thuis bent.
  • Voorschriftplichtige geneesmiddelen, geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik en producten op schriftelijke aanvraag kunnen niet thuisgeleverd worden via postpakket, maar dienen in de apotheek te worden afgehaald.